Casa Fimbapaire, Fuerteventura

Op het terras kunt u genieten van de stilte die er heerst

Casa Fimbapaire, Fuerteventura

Casa Fimbapaire A bevindt zich op 3 km afstand van het centrum van de stad. In totaal zijn er twee huizen op dit landgoed. Het huis dateert uit de achttiende eeuw en heeft een robuuste bouw met dikke muren.
Meer informatie..
Vanaf € 695,- per week
2incl.
Toevoegen

Casa Fimbapaire, Fuerteventura

Casa Fimbapaire A bevindt zich op 3 km afstand van het centrum van de stad. In totaal zijn er twee huizen op dit landgoed. Het huis dateert uit de achttiende eeuw en heeft een robuuste bouw met dikke muren. Oorspronkelijk maakten de huizen onderdeel uit van een boerderij en twee “Tahonas” (traditionele molens). Op het terras kunt u genieten van de stilte die er heerst.

Faciliteiten

Casa Fimbapaire A bestaat uit een woonkamer (met TV zitje en eettafel) een openkeuken, goed geoutilleerd (met gasfornuis, koelkast en wasmachine) een badkamer (met wastafel, ligbad, toilet) Buiten is er een privé terras waarvan u van prachtige uitzichten kunt genieten.

Er zijn nog geen reiservaringen voor deze accommodatie.

  • Koelkast
  • Toilet
  • Wastafel
  • Wasmachine
  • Ligbad
  • Badkamer
  • Prive Terras
  • Openkeuken goed geoutilleerd
  • woonkamer (met TV zitje en eettafel)
  • gasfornuis
Bereken prijs
  01 Jan tot 31 Dec
8 dagen€ 695,-
10 dagen€ 894,-
12 dagen€ 1.092,-
15 dagen€ 1.369,-
22 dagen€ 2.054,-


Minimum van 8 dagen / 7 nachten

De Canarische Eilanden liggen in de Atlantische Oceaan op ruim 200 kilometer uit de Afrikaanse kust. De passaatwind, de golf­stroom en de in­vloed van de Sahara-woes­tijn zorgen het gehele jaar voor een lenteachtig kli­maat.

Wij bieden u het andere gezicht van de Canarische Eilanden. Geen overvolle toeristencentra, maar lieflijke dorpjes genes­teld tussen het weelde­rige groen van het exotische binnen­land. Fraai gesitueerde “finca’s” (landgoederen), casita´s en kleine hotels zijn geselec­teerd op basis van au­thenti­citeit en comfort. Ze wijken volledig af van wat u in de doorsnee reisprogramma’s tegenkomt.

Onze gedetailleerde kennis van de archipel en onze voor­lief­de voor rust en natuur, helpen u geweldig bij het samenstel­len van uw “landelijke” vakantie op Gran Canaria, Tenerife, La Gomera en La Palma.

INFO AUTOARRANGEMENT

Fuerteventura staat bekend voor zijn mooie lang gestrekte hagelwitte stranden en helderblauwe zee. Toch zijn er in het binnenland ook pittoreske slaperige dorpjes te vinden die een bezoek waard zijn.

Zelfs de wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in bijvoorbeeld het Natuur park Natural de las Dunas met zijn schitterende witte duinen of het Parque Natural de Corralejo. Met een bezoek aan de historische hoofstad Betancuria of de pittoreske dorpjes Pajara en Vaga de Rio Palmas word de cultuurliefhebber ook verwend.

INFO AUTOARRANGEMENT

Gerelateerde accommodaties

Casa Andresito, 2-6 pers

Fuerteventura, Canarische Eilanden

Casa Andresito is een charmant landelijk huis in Fuerteventura, met een rustieke en aangename sfeer, waar u zich snel comfortabel zult voelen….

- Wifi
- Kindvriendelijk
- Rolstoel toegankelijk
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Casa las Portadas A, La Oliva

Fuerteventura, Canarische Eilanden

Casa Las Portadas is gelegen aan de rand van het dorpje La Oliva. Het huis is gebouwd in de achttiende eeuw en…

- Vrijstaand
- Kinderbedje
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info