Acropolis View 2-3 pers. Athene

Op een steenworp afstand van de Acropolis

Acropolis View 2-3 pers. Athene

Wanneer u - al dan niet op doorreis - in Athene wilt verblijven, kunnen wij u hotel Acropolis View van harte aanbevelen. Het ligt aan de rustige kant van de Acropolis (waar veel kamers uitzicht op hebben) en op loopafstand van het centrum van Athene, Plaka en het schitterende Acropolis Museum. Meer informatie..
Prijs op aanvraag
Toevoegen

Acropolis View 2-3 pers. Athene

Wanneer u – al dan niet op doorreis – in Athene wilt verblijven, kunnen wij u hotel Acropolis View van harte aanbevelen. Het ligt aan de rustige kant van de Acropolis (waar veel kamers uitzicht op hebben) en op loopafstand van het centrum van Athene, Plaka en het schitterende – pas geopende – Acropolis Museum.  Een verblijf hier kan een interessante aanvulling op uw vakantie vormen en bovendien is een overnachting hier handig, wanneer uw vlucht laat aankomt of vroeg vertrekt. Uw auto kunt u bij het stadskantoor (op loopafstand van het hotel) afhalen en/of inleveren. Ook kan de auto bij het hotel worden afgeleverd indien u na een verblijf in Athene uw vakantie elders in Griekenland voortzet.

Alle kamers zijn voorzien van centrale verwarming, airco, koelkastje, radio, tv, telefoon en een badkamer met douche of bad en toilet. De meeste kamers hebben uitzicht op de Acropolis.