Seagull’s Bay app. 2-3 pers. Mastichari

Seagull’s Bay app. 2-3 pers. Mastichari

Seagull’s Bay, de Baai van de Meeuwen.  De inspiratie voor deze naam komt door de vele meeuwen die deze baai als veilige plek hebben uitgekozen. De eigenaren hadden als droom een vakantieverblijf te bouwen dat zich zou onderscheiden van de massale toeristencomplexen en dat is hen heel goed gelukt. Meer informatie..
Prijs op aanvraag
Toevoegen

Seagull’s Bay app. 2-3 pers. Mastichari

Seagull’s Bay, de Baai van de Meeuwen.  De inspiratie voor deze naam komt door de vele meeuwen die deze baai als veilige plek hebben uitgekozen. De eigenaren hadden als droom een vakantieverblijf te bouwen dat zich zou onderscheiden van de massale toeristencomplexen en dat is hen heel goed gelukt. Deze maisonnettes liggen verspreid op een landgoed van 20 hectare in een prachtige groene omgeving bij het dorpje Mastichari. Seagull’s Bay ligt op 5 km afstand van het vliegveld van Kos en 4 km van het dorpje. De architectuur van de huisjes is in volledige harmonie met de omgeving. Er is ook een restaurant, een bar, een gymzaal en een zwembad tot uw beschikking.

Seagull’s Bay appartement is geschikt voor 2 – 3 personen en bestaat uit:

 • Woonkamer (zithoek, sofabed, sateliet tv)
 • Openkeuken (2-kookpitten, koelkast).
 • Slaapkamer (met twee eenpersoonsbedden of tweepersoonsbed)
 • Badkamer (wastafel, ligbad, toilet)
 • Gemeubileerd terras.
 • Privé tuin.

Er zijn nog geen reiservaringen voor deze accommodatie.

Uw reiservaring:

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

 • Sofabed
 • Satelliet tv
 • Koelkast
 • Ligbad
 • Terras
 • Airconditioning
 • Kinderbedje

Toen ik in 1975 voor het eerst op Kreta arriveerde en mijn vrouw mij voorstelde aan de inwoners van “haar” dorpje Panormon, vonden de dorpelingen al snel een Grieks equivalent voor mijn Hollandse naam: “Jacobos”.
Met deze nieuwe naam begon voor ons een nieuw leven en een jarenlang verblijf in Griekenland. We werkten er, maakten veel vrienden en onze kinderen zijn er geboren en getogen.
Ons verblijf in Griekenland en de reizen die wij en onze medewerkers daar regelmatig maken, waarborgen gedetailleerde en actuele kennis, hetgeen de basis vormt voor onze kleine, gespecialiseerde organisatie.
Al meer dan 25 jaar verzorgen wij accommodaties voor vakantiegangers, die zich niet (meer) zo thuis voelen in grote hotelcomplexen in drukke toeristencentra.

Onze activiteiten richten zich vooral op gebieden met een ruim en interessant achterland, waar van massatoerisme weinig of geen sprake is; de accommodaties selecteren wij uitsluitend op basis van persoonlijke voorkeur.

Wij zijn niet geïnteresseerd in snelle groei, maar luisteren graag naar de wensen van onze klanten en proberen daar zo goed mogelijk aan tegemoet te komen. In filosofie en werkwijze onderscheiden wij ons daarmee van de doorsnee touroperator. Dat onze formule succesvol is, blijkt uit een jaarlijks toenemend aantal herhalingsboekingen en aanbevelingen.
Omdat u zélf uw vakantiearrangement kunt samenstellen, betaalt u niet voor ongewenste extra’s. Dat houdt onze prijzen aantrekkelijk. Bovendien bieden wij een persoonlijke service: wij kennen het land en de accommodaties immers uit eigen ervaring!
Of u nu van wandelen houdt, van natuur, cultuur, of “gewoon” van zon, zee en strand, of wanneer u de voorkeur geeft aan een zelfstandige vakantie met een zekere mate van privacy, u zult uit ons programma zeker een keuze kunnen maken.
In alle gevallen bieden wij u de mogelijkheid om Griekenland eens “anders” te zien: weg van het massatoerisme!

INFO AUTOARRANGEMENT