Villa Timo, 6 pers. in Apullië

Midden in de vallei van de trulli

Villa Timo, 6 pers. in Apullië

Villa Timo is een van de 4 vrijstaande vakantiehuizen, gelegen op het prachtig landgoed La Corte dei Trulli, midden in de vallei van de trulli. Naast de villa’s, gebouwd in de stijl van het landgoed, bevinden zich twee originele Trulli uit de 18e eeuw. Het landgoed is 24.000m² groot en staat  vol eeuwenoude olijfbomen, amandelbomen en fruitbomen. Meer informatie..
Prijs op aanvraag
Toevoegen

Villa Timo, 6 pers. in Apullië

Villa Timo is een van de 4 vrijstaande vakantiehuizen, gelegen op het prachtig landgoed La Corte dei Trulli, midden in de vallei van de trulli. Naast de villa’s, gebouwd in de stijl van het landgoed, bevinden zich twee originele Trulli uit de 18e eeuw. Het landgoed is 24.000m² groot en staat  vol eeuwenoude olijfbomen , amandelbomen en fruitbomen.

Trulli zijn traditionele Apulische, witgekalkte woningen met kegelvormige daken die vaak versierd met primitieve, christelijke of magische symbolen , genaamd ” Pinnacolo “. De Pinnacolo is gemaakt van met de hand gesneden steen. Oorspronkelijk ( vanaf 15e eeuw) is geen cement gebruikt bij de bouw, om bij belastinginspectie de trulli snel te kunnen afbouwen.  In de omgeving van het landgoed zult u veel van deze Trulli vinden.

Het landgoed ligt ca. 15 km van Ostini (de witte stad)  en de zee . Er is een grote eigen parkeerplaats , een gemeenschappelijk zwembad en een BBQ  plaats .

Villa Timo is geschikt voor 6 personen en bestaat uit:

 • Woon-/eetkamer
 • Open keuken.
 • Drie slaapkamers twee met een 2-persoonsbed en een met een stapelbed.
 • Twee badkamers.
 • Voor de deur ligt het gemeubileerde privéterras, waar u kunt genieten van het buitenleven.
 • Gemeenschappelijke zwembad
 • Gemeenschappelijke barbecue

Er zijn nog geen reiservaringen voor deze accommodatie.

 • twee slaapkamers
 • Woon/eetkamer
 • Barbecue
 • Parkeergelegenheid
 • zwembad
 • Openkeuken
 • Twee badkamers
 • Prive Terras

Bella Italia!
Jaar na jaar reizen wij – op doortocht naar Griekenland – door Italië, waarbij wij steeds proberen een ander deel te bezoeken.
Het geweldig gevarieerde landschap, de cultuur, de bevolking en… de Italiaanse keuken, maken dat wij er ieder jaar weer een beetje langer blijven.
Omdat onze cliënten veelvuldig aangeven belangstelling te hebben voor “Jacobos accommodaties” in Italië wisten we, dat vroeg of laat deze bestemming aan ons programma zou worden toegevoegd.
Nu is het zover: met behulp van een netwerk van bevriende relaties hebben we een selectie gemaakt van accommodaties die passen bij onze filosofie: rust, comfort en weg van het massatoerisme.

INFO AUTOARRANGEMENT

Apullië is tot nu toe een vrij onbekend plek voor toeristen. Dat maakt deze regio tot een uitermate geschikte bestemming voor diegenen die opzoek zijn naar een rustige vakantie bij een omgeving waar  genoeg te zien is. In Apullië kunt u o.a. het idyllische dorpje Alberobello, dat op twee heuvels gebouwd is en tussen de olijfboomhaarden ligt. Men kan hier genieten van prachtige uitzichten. In dit dorpje kunt u de bekende Trulli vinden. Dat zijn traditionele huisjes met bruine kegelvormige daken kenmerkend van dit gebied. Andere bezienswaardige plaatsen zijn Massafra en Gravina die in een indrukwekkende kloof liggen.

 

Gerelateerde accommodaties

Villa Alloro, 6 pers. in Apullië

Apulië, Italië

Villa Alloro is een van de 4 vrijstaande vakantiehuizen, gelegen op het prachtig landgoed La Corte dei Trulli, midden in de vallei…

Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Villa Salvia 6 pers. Apullië

Apulië, Italië

Villa Salvia is een van de 4 vrijstaande vakantiehuizen, gelegen op het prachtig landgoed La Corte dei Trulli, midden in de vallei…

- Vrijstaand
- Zwembad
- Kinderbedje
- Wi-Fi
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Trullo Rosmarino 6 pers. Apullië

Apulië, Italië

Trullo Rosamarino is een van de twee originele trulli gelegen op het prachtig landgoed La Corte dei Trulli, midden in de vallei…

- Trullo
- Kinderbedje
- Zwembad
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info