Moinho de Pedra 2 pers. Praia (Sao Mateus)

Moinho de Pedra 2 pers. Praia (Sao Mateus)

Moinho de Pedra,”de stenen molen”  is een landelijk, gerestaureerde molen, op 200 meter van de zee.  Moinho de Pedra is één van de 30 molens op het eiland, waarvan er nog vier in bedrijf zijn. Deze schitterende molens,met uivormig rode daken, zijn een erfenis van Hollandse kooplieden. Meer informatie..
Prijs op aanvraag
Toevoegen

Moinho de Pedra 2 pers. Praia (Sao Mateus)

Moinho de Pedra,”de stenen molen”  is een landelijk, gerestaureerde molen, op 200 meter van de zee.  Moinho de Pedra is één van de 30 molens op het eiland, waarvan er nog vier in bedrijf zijn. Deze schitterende molens,met uivormig rode daken, zijn een erfenis van Hollandse kooplieden. In Moinho de Pedra bevinden zich vier appartementen,  drie op de begane grond  rond de molen, geschikt voor een of twee personen, en een groter appartement voor 3 tot 4 personen in de molen zelf.
De molen biedt hedendaags comfort, en heeft prachtig panoramisch uitzicht op zee en het eiland.

Moinho de Pedra (2-pers. appartement) is geschikt voor 2 personen en bestaat uit:

 • Woonkamer (zitje, satelliet tv)
 • Wifi
 • Openkeuken (goed geoutilleerd met fornuis, koelkast en magnetron),
 • Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden,
 • Badkamer (wastafel, douche, toilet),
 • Terras met tuinmeubilair,
 • Fietsen gratis te gebruiken.

Er zijn nog geen reiservaringen voor deze accommodatie.

 • Satelliet tv
 • Douche
 • Terras
 • Kinderbedje
 • WiFi

Midden in de Atlantische Oceaan, 1500 kilometer van de Europese kusten, liggen de negen eilanden die tezamen de Azoren vormen. Deze vulkanische eilanden hebben allen hun eigen karakter. Het combineren van verschillende eilanden biedt een enorme variatie, extra aantrekkelijk door de goede bootverbindingen tussen de meeste eilanden.

De historische stad Angra do Heroísmo op het centraal gelegen eiland Terceira is de eerste Europese stad in de Atlantische Oceaan en staat op de Werelderfgoedlijst. Op alle eilanden zijn musea en bezienswaardige bouwwerken te bewonderen.

De bewoners zijn trots op de prachtige meren, bloemrijke groene landschappen met oneindige hortensia velden, watervallen en de gevarieerde bouwstijlen in dorpen en stadjes. En wat te denken van de vele feesten, meestal op religieuze grondslag, waar de tradities hoogtij vieren. Daarbij hoort een gastronomie met veel typische gerechten, waar vis een belangrijke rol speelt.

Voor actieve vakanties zijn er volop mogelijkheden zoals wandelen, golfen, bergbeklimmen en watersporten zoals duiken en surfen.

INFO AUTOARRANGEMENT

Het eiland Graciosa ‘bekoorlijke’ – dankt haar naam waarschijnlijk aan haar betoverende ,gloeiende glandschappen, gekenmerkt door wijngaarden, die omgeven worden door muurtjes van lavastenen en kleine vulkanische kegels. In tegenstelling tot andere eilanden, is de bevolking in het midden van het eiland geconcentreerd.

 

Gerelateerde accommodaties

Quinta dos Frutos 3-4 pers. Victoria

Graciosa, Azoren

Quinta dos Frutos is een authentieke landelijke boerderij, welke is verbouwd tot comfortable appartementen. In de boerderij bevindt zich ook een klein…

- Fietsen beschikbaar
- Wasmachine
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info