Hotel Residencial Mariazinha 2 pers. Funchal

Letterlijk in het hart van de hoofdstad van Madeira

Hotel Residencial Mariazinha 2 pers. Funchal

Het pas gerenoveerde Hotel Residencial Mariazinha, is verspreidt over twee historische gebouwen die op een 200 m afstand van elkaar liggen en bevindt zich letterlijk in het hart van de hoofdstad van Madeira. Meer informatie..
Prijs op aanvraag
Toevoegen

Hotel Residencial Mariazinha 2 pers. Funchal

Het pas gerenoveerde Hotel Residencial Mariazinha, is verspreidt over twee historische gebouwen die op een 200 m afstand van elkaar liggen en bevindt zich letterlijk in het hart van de hoofdstad van Madeira. Het hoofdgebouw Mariazinha biedt een suite en negen ruime kamers, alle met TV, airco en privé badkamer. Verder is er een ruimte voor gemeenschappelijk gebruik, met bar en een interne patio. In het andere gebouw bevinden zich zes kamers met airco, TV en privé badkamer met walk-in douche. Er wordt continental ontbijt geserveerd bij het hoofdgebouw Mariazinha. De kabel baan en de bushalte bevindt zich op twee minuten loopastand. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Hotel Residencial Mariazinha tweepersoonskamer is geschikt voor 2 personen en bestaat uit:

  • Tweepersoonsbed
  • Badkamer (wastafel, douche, toilet)
  • Continental ontbijt

Er zijn nog geen reiservaringen voor deze accommodatie.

Uw reiservaring:

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

  • Douche
  • Toilet
  • Wastafel
  • Badkamer
  • tweepersoonsbed
  • Continental ontbijt

Madeira is een onbeschrijfelijk mooie reisbestemming met een bijzonder gevarieerd landschap. Een tropisch eiland met een weelderige en altijd weer verrassende natuur. Het is zelfs zo weelderig dat het Laurisilva bos in het Natuurpark van Madeira, het grootste groenblijvend woud ter wereld is en tot werelderfgoed werd uitgeroepen. Verrassend mooi zijn de bloemen en de exotische vruchten met prachtige variërende kleuren. En dan de altijd prachtig blauwe zee, vanuit elk plekje op het eiland te zien. Madeira is een romantisch eiland. Groen en bloemen… overal…
Midden op een Quinta, boerderijen of landgoederen met authentieke accommodaties, omgeven door prachtige tuinen, is het bijna onmogelijk om uw romantische gevoelens te onderdrukken. Hier word je verliefd, op het eiland en op het leven!

INFO AUTOARRANGEMENT 

Gerelateerde accommodaties

Apt. Quinta Mãe dos Hommens 2-4 pers. Funchal

Funchal, Madeira

Quinta Mãe dos Homens is een uit de 19de eeuw daterend historisch gebouw.  Het hoofdgebouw was oorspronkelijk een olijfoliepers.  

- Zwembad
Vanaf€ 875,- per week
2incl.
ToevoegenMeer info