Hotel Finca el Juncal, Posadas

Hotel Finca el Juncal, Posadas

Finca El Juncal is een vakantiehuis gelegen op het platteland van Posadas op ongeveer 30 km van de stad Cordoba. Deze finca (boerderij) ligt in de vallei van de rivier Gualdalquivir, die 670 km lang is en ontspringt in Sierra de Cazorla (1600 m) en afdaalt via Cordoba (100 m) naar Sevilla (10 m). Het schitterende meer 'Embalse de la Brena' ligt nabij het pittoreske en levendige stadje Almodovar del Rio op 8 km afstand van Posadas. Het natuurpark Sierra de Hornachuelos is een uitstekend wandel- en fietsgebied van 60.000 ha. en ligt op een afstand van circa 12 km van Posadas. Mooie zoetwatermeren, rivieren en stuwmeren maken van deze omgeving een waar paradijs die de moeite waard zijn tijdens uw verblijf in Posdas of uw rondreis door Andalusië. Meer informatie..
Prijs op aanvraag
Toevoegen

Hotel Finca el Juncal, Posadas

Finca El Juncal is een vakantiehuis gelegen op het platteland van Posadas op ongeveer 30 km van de stad Cordoba. Deze finca (boerderij) ligt in de vallei van de rivier Gualdalquivir, die 670 km lang is en ontspringt in Sierra de Cazorla (1600 m) en afdaalt via Cordoba (100 m) naar Sevilla (10 m). Het schitterende meer ‘Embalse de la Brena’ ligt nabij het pittoreske en levendige stadje Almodovar del Rio op 8 km afstand van Posadas. Het natuurpark Sierra de Hornachuelos is een uitstekend wandel- en fietsgebied van 60.000 ha. en ligt op een afstand van circa 12 km van Posadas. Mooie zoetwatermeren, rivieren en stuwmeren maken van deze omgeving een waar paradijs die de moeite waard zijn tijdens uw verblijf in Posdas of uw rondreis door Andalusië.

De vallei van Gualdalquivir is voornamelijk agrarisch gebied waar vooral fruit en groente wordt verbouwd, dankzij de dikke laag vruchtbare zwarte aarde. De finca wordt omringd door graanakkers, olijfboomgaarden, wijngaarden, heuvels, landwegen en landhuizen.

Finca El Juncal is een aantrekkelijke plek voor mensen die rondreizen in Andalusië en willen genieten van wakker worden in een rustige, niet toeristische, omgeving, een duik te nemen in het zwembad en een heerlijk ontbijt te nuttigen op het terras naast het zwembad. De accommodatie is erg geschikt voor individuele reizigers, groepen tot 12 personen en gezinnen.

El Juncal beschikt over:

 • Zes tweepersoons slaapkamers.
 • Twee badkamers voor gezamenlijk gebruik.
 • Gemeenschappelijke ruimte met internetaansluiting.
 • Grote tuin met zwembad (6 x 17 mtr) en een terras waar het ontbijt – dat bij de prijs is inbegrepen – genuttigd kan worden.

Er zijn nog geen reiservaringen voor deze accommodatie.

 • Verwarming

   Andalusië vormt het zuidelijkste deel van Spanje, een gebied dat zich uitstrekt van de Costa del Sol tot aan de Portugese grens. De autonome regio Andalusië heeft een eigen volkslied en president. Andalusië is onderverdeeld in acht provincies (Sevilla, Granada, Cordoba, Cádiz, Malaga, Huelva, Jaen en Almeria). De belangrijkste steden zijn Sevilla, de hoofdstad van Andalusië, Granada, Cordoba, Cádiz en Malaga.    De rijke geschiedenis gaat terug tot circa 1100 voor Christus en wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan beschavingen en religies, waarvan de overblijfselen nog overal zichtbaar zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan de grootse Moorse paleizen, de muziek en dans van de flamenco, de kleine witte authentieke bergdorpjes met hun tapasbars en (sherry) bodega’s.

   INFO AUTOARRANGEMENT

   De hoofdstad Córdoba is het geografisch en cultureel middelpunt van deze gelijknamige provincie. Het is één van de meest interessante steden van Andalusië, verklaard tot werelderfgoed. Pleinen, bruggen, paleizen en andere architectonische juweeltjes vragen om een bezoek aan de stad. Gelegen aan de rivier de Guadalquivir met als hoogtepunt de Mezquita, de oorspronkelijke moskee die tot Kathedraal werd omgebouwd. Maar niet deze stad alleen maakt Córdoba tot een uitgelezen provincie voor bijvoorbeeld het maken van een rondreis. De Sierra Morena met de vallei van los Pedroches in het noorden, de vele witte stadjes en dorpjes als Montoro en Montilla, de wijnhoofdstad van de provincie, zijn slechts enkele hoogtepunten.

   Gerelateerde accommodaties

   Casa Postigo de la Caseria 5-7 pers. Priego de Cordoba

   Córdoba, Spanje

   Op enkele kilometers van het stadje Priego de Cordoba, ligt het typisch Andalusische dorpje Zagrilla Alta. Dit witte dorpje en de vriendelijke…

   - Vrijstaand
   - Kinderbedje
   Prijs op aanvraag
   ToevoegenMeer info

   Casa la Barca 10-12 pers. Palenciana

   Córdoba, Spanje

   De geschiedenis van casa la Barca (de boot) gaat ruim 300 jaar terug. In die tijd gingen reizigers en handelslieden hier aan…

   - Zwembad
   - Vrijstaand
   - Verwarming
   - Kinderbedje
   Prijs op aanvraag
   ToevoegenMeer info

   Casa Manolin 6-8 pers. Posadas

   Córdoba, Spanje

   Deze prachtige, ruime villa staat op een meer dan 3000 m2 groot landgoed, in een parkachtige omgeving, grenzend aan de Sierra de…

   - Zwembad
   - Vrijstaand
   - Kinderbedje
   Prijs op aanvraag
   ToevoegenMeer info