Casa El Buho 2 pers. Molino Rio Alajar

Comfortabel landelijk vakantieverblijf

Casa El Buho 2 pers. Molino Rio Alajar

Casa Buho is één van de huisjes van Molino Rio Alajar, een comfortabel, landelijk onderkomen in een unieke Spaanse omgeving. Het beschermde natuurgebied waar deze huisjes staan, is het Parque Natural Sierra de Aracena y Picos de Aroche, dat aan het massatoerisme is ontkomen. Hiervandaan kan men het gebied uitstekend verkennen. Oude paden die kriskras door het gebied lopen en soms nog zijn overgebleven uit de Romeinse tijd voeren de wandelaar over uitgestrekte, groenbeboste bergketens en door dunbevolkte dalen, waar wilde zwijnen, adelaars en herten nog in groten getale rondzwerven. Dit gebied is, zelfs tijdens de hete Andalusische zomer, een groene oase. Meer informatie..
Prijs op aanvraag
Toevoegen

Casa El Buho 2 pers. Molino Rio Alajar

Casa Buho is één van de huisjes van Molino Rio Alajar, een comfortabel, landelijk onderkomen in een unieke Spaanse omgeving. Het beschermde natuurgebied waar deze huisjes staan, is het Parque Natural Sierra de Aracena y Picos de Aroche, dat aan het massatoerisme is ontkomen. Hiervandaan kan men het gebied uitstekend verkennen. Oude paden die kriskras door het gebied lopen en soms nog zijn overgebleven uit de Romeinse tijd voeren de wandelaar over uitgestrekte, groenbeboste bergketens en door dunbevolkte dalen, waar wilde zwijnen, adelaars en herten nog in groten getale rondzwerven. Dit gebied is, zelfs tijdens de hete Andalusische zomer, een groene oase.

Bujo is één van de zes stenen huizen van Molino Rio Alajar, die op een iets hoger niveau aan de rechter oever van de Rio Alajar staan en daardoor een prachtig uitzicht op de vallei en de omringende heuvels hebben.

Het landschap ten Westen van Aracena in de provincie Huelva behoort met zijn weelderig begroeide berghellingen tot de mooiste berglandschappen van Andalusië.
Deze bergachtige streek is beroemd om zijn prachtige kastanjewouden en altijd groene eikenbossen waarin het zwarte, Iberische varkentje rondscharrelt op zoek naar eikels, zijn voornaamste voedsel.

Er is een ruime lounge in een apart huis. In deze gemeenschappelijke ruimte kan men voor de open haard gaan zitten in gemakkelijke stoelen, televisie kijken of wat lezen.

Op het landgoed is een zwembad en een tennisbaan. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan zelf een racket mee.

El Buho is geschikt voor 2 personen en bestaat uit:

  • Zit/slaapkamer met een tweepersoonsbed, een houtkachel en een radiator.
  • Keuken, (koelkast, 5 pits gastoestel, magnetron).
  • Er is een gemeubileerd terras.
  • Een kinderbedje is beschikbaar.

Er zijn nog geen reiservaringen voor deze accommodatie.

  • Houtkachel
  • Koelkast
  • Magnetron
  • Terras
  • Centrale verwarming
  • Kinderbedje

Andalusië vormt het zuidelijkste deel van Spanje, een gebied dat zich uitstrekt van de Costa del Sol tot aan de Portugese grens. De autonome regio Andalusië heeft een eigen volkslied en president. Andalusië is onderverdeeld in acht provincies (Sevilla, Granada, Cordoba, Cádiz, Malaga, Huelva, Jaen en Almeria). De belangrijkste steden zijn Sevilla, de hoofdstad van Andalusië, Granada, Cordoba, Cádiz en Malaga.    De rijke geschiedenis gaat terug tot circa 1100 voor Christus en wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan beschavingen en religies, waarvan de overblijfselen nog overal zichtbaar zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan de grootse Moorse paleizen, de muziek en dans van de flamenco, de kleine witte authentieke bergdorpjes met hun tapasbars en (sherry) bodega’s.

INFO AUTOARRANGEMENT

Het Parque Natural de la Sierra de Aracena in het noorden van Huelva is een eldorado voor natuurliefhebbers en wandelaars met een fantastisch landschap van bossen, bergen en meren. In zuidelijke richting daalt het landschap langzaam af naar de kuststreek van Huelva, de meest authentieke van Andalusië. Kilometers lange zandstranden langs de Costa de la Luz met voornamelijk Spaanse vakantiegangers, buitenlandse toeristen hebben deze kuststreek nog nauwelijks ontdekt. Vanaf de Portugese grens loopt de kust langs het immense Natuurpark Donana, grenzend aan de provincie Cádiz.
Bij de hoofdstad Huelva ligt het havenplaatsje Palos de la Frontera, waar Columbus zich in 1492 inscheepte voor zijn ontdekkingsreis naar Amerika. U vindt hier replica’s van de drie schepen waarmee hij destijds de oversteek maakte. In El Rocio wordt dit jaarlijks met Pinksteren gevierd, een feest waar honderdduizenden bezoekers op afkomen.

Gerelateerde accommodaties

Zoya, Molino Rio Alajar, 4 pers.

Huelva, Spanje

Casa Zoya is één van de huisjes van Molino Rio Alajar, een comfortabel, landelijk onderkomen in een unieke Spaanse omgeving. Het beschermde…

- Zwembad
- Vrijstaand
- Verwarming
- Kinderbedje
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Tortuga, Molino Rio Alajar, 5 pers.

Huelva, Spanje

Tortuga is één van de huisjes van Molino Rio Alajar, een comfortabel, landelijk onderkomen in een unieke Spaanse omgeving. Het beschermde natuurgebied waar…

- Zwembad
- Vrijstaand
- Verwarming
- Kinderbedje
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Casa la Conejo, Molino Rio Alajar, 4 volw. + 2 kind.

Huelva, Spanje

Casa la Conejo is één van de huisjes van Molino Rio Alajar, een comfortabel, landelijk onderkomen in een unieke Spaanse omgeving. Het…

- Zwembad
- Vrijstaand
- Verwarming
- Kinderbedje
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Casa la Ciguena 4-6 pers. Molino Rio Alajar

Huelva, Spanje

Casa Ciguena is één van de huisjes van Molino Rio Alajar, een comfortabel, landelijk onderkomen in een unieke Spaanse omgeving. Het beschermde…

- Zwembad
- Vrijstaand
- Verwarming
- Kinderbedje
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Casa la Aguila, Molino Rio Alajar, 2 volw. + 2 kind.

Huelva, Spanje

Casa Aguila is één van de huisjes van Molino Rio Alajar, een comfortabel, landelijk onderkomen in een unieke Spaanse omgeving. Het beschermde…

- Zwembad
- Verwarming
- Kinderbedje
- Vrijstaand
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info