Over ons

Wij richten ons op die vakantiegangers die de voorkeur geven aan een onafhankelijke vakantie met een zekere mate van privacy en comfort.

GEEN VASTE REISDATA

Onze reis- en verblijfsarrangementen zijn flexibel en individueel.
U bent niet gebonden aan vaste reisdata: u vertrekt wanneer u wilt en blijft zolang u wilt. Bovendien kunt u accommodaties en/of bestemmingen in combinatie boeken.

VLUCHTEN

Ofschoon u de vrijheid heeft om uw eigen reisarrangementen te treffen, regelen wij – op uw verzoek en met een extra toeslag van € 25 per persoon – de vlucht of veerdienst conform uw persoonlijke wens.
Wij boeken dan de op dat moment meest voordelige charter- of lijndienstvlucht naar uw bestemming. Uw gehele arrangement blijft daarmee in één hand.

PRIJZEN

De prijzen gelden per accommodatie (dus niet per persoon) inclusief een auto, voor het standaard aantal bedden. De prijzen worden proportioneel berekend, met relatief lagere prijzen voor een langer verblijf in dezelfde accommodatie. Kinderen tot 12 jaar kunnen vaak gratis gebruik maken van de gepubliceerde extra bedden en babybedjes zijn veelal gratis beschikbaar.
Bij hotels geldt de prijs voor een 2-persoonskamer inclusief ontbijt.

AUTOARRANGEMENT

Uw auto staat bij aankomst voor u gereed op de luchthaven. U bent zodoende verzekerd van comfortabel transport van en naar uw bestemming en het biedt u de mogelijkheid om het interessante, gevarieerde landschap en de bezienswaardigheden op uw bestemmingen te verkennen.

PERSOONLIJKE DIENSTVERLENING

Bij het maken van uw keuze denken wij u het best van dienst te zijn door zoveel mogelijk informatie te verstrekken. Op deze site trachten wij u zo gedetailleerd en volledig mogelijk te informeren. Het blijven echter weergaven van persoonlijke impressies die wellicht niet op al uw vragen antwoord geven. Heeft u wensen die voor u van wezenlijk belang zijn voor een geslaagde vakantie en vindt u die informatie niet, aarzel dan niet ons daar nader over te vragen. Bel ons op 075 6120390 of stuur ons een mail naar info@jacobos.nl