Magda studio 2-3 pers. Epidaurus

Direct aan zee

Magda studio 2-3 pers. Epidaurus

Magda appartementen en studio's liggen prachtig op een landgoed met sinaasappelbomen en worden omringd door een goed onderhouden tuin. Vanuit uw appartement loopt u door de tuin en de sinaasappelbomen en een paar stappen verder kunt u direct genieten van het kiezenstrandje vóór het complex. Meer informatie..
Vanaf € 725,- per week
2incl.
Toevoegen

Magda studio 2-3 pers. Epidaurus

Magda appartementen liggen prachtig op een landgoed met sinaasappelbomen en worden omring door een goed onderhouden tuin. Vanuit uw appartement loopt u door de tuin en de sinaasappelbomen en een paar stappen verder kunt u direct genieten van het kiezelstrandje vóór het complexje. Er is een snackbar aanwezig en er zijn tafels en stoelen waar u van een kopje koffie of snack kunt genieten onder de dichte schaduw van de bomen, naast het strandje.

Magda appartementen en studio’s  zijn een goed uitgangspunt om de meest belangrijkste bezienswaardigheden van Noordoost Peloponnesos te bezichtigen. Zoals: Epidaurus (het oude theater), Oud Korinthe, Akro Korinthe, Argolis, Mycene, Tyrins, enz.

Magda studio is geschikt voor 2-3 personen en bestaat uit:

 • Woon/slaap kamer met eettafel, twee eenpersoonsbedden, sofa bed en tv.
 • Open keuken goed geoutilleerd. (koffiezetapparaat op verzoek)
 • Badkamer (douche, toilet, wastafel)
 • Ruim gemeubileerd balkon/terras.
 • föhn
 • Wasmachine voor gemeenschappelijk gebruik.

Er zijn nog geen reiservaringen voor deze accommodatie.

Uw reiservaring:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Sofabed
 • Tv
 • Douche
 • Terras
 • Föhn
 • Wasmachine
 • Kinderbedje
 • WiFi
 • Airconditioning
Bereken prijs
  01 Apr tot 30 Jun01 Jul tot 31 Aug01 Sep tot 30 Nov
8 dagen€ 725,-€ 840,-€ 725,-
10 dagen€ 932,-€ 1.080,-€ 932,-
12 dagen€ 1.139,-€ 1.320,-€ 1.139,-
15 dagen€ 1.428,-€ 1.655,-€ 1.428,-
22 dagen€ 2.142,-€ 2.482,-€ 2.142,-


Minimum van 8 dagen / 7 nachten

Toen ik in 1975 voor het eerst op Kreta arriveerde en mijn vrouw mij voorstelde aan de inwoners van “haar” dorpje Panormon, vonden de dorpelingen al snel een Grieks equivalent voor mijn Hollandse naam: “Jacobos”.
Met deze nieuwe naam begon voor ons een nieuw leven en een jarenlang verblijf in Griekenland. We werkten er, maakten veel vrienden en onze kinderen zijn er geboren en getogen.
Ons verblijf in Griekenland en de reizen die wij en onze medewerkers daar regelmatig maken, waarborgen gedetailleerde en actuele kennis, hetgeen de basis vormt voor onze kleine, gespecialiseerde organisatie.
Al meer dan 25 jaar verzorgen wij accommodaties voor vakantiegangers, die zich niet (meer) zo thuis voelen in grote hotelcomplexen in drukke toeristencentra.

Onze activiteiten richten zich vooral op gebieden met een ruim en interessant achterland, waar van massatoerisme weinig of geen sprake is; de accommodaties selecteren wij uitsluitend op basis van persoonlijke voorkeur.

Wij zijn niet geïnteresseerd in snelle groei, maar luisteren graag naar de wensen van onze klanten en proberen daar zo goed mogelijk aan tegemoet te komen. In filosofie en werkwijze onderscheiden wij ons daarmee van de doorsnee touroperator. Dat onze formule succesvol is, blijkt uit een jaarlijks toenemend aantal herhalingsboekingen en aanbevelingen.
Omdat u zélf uw vakantiearrangement kunt samenstellen, betaalt u niet voor ongewenste extra’s. Dat houdt onze prijzen aantrekkelijk. Bovendien bieden wij een persoonlijke service: wij kennen het land en de accommodaties immers uit eigen ervaring!
Of u nu van wandelen houdt, van natuur, cultuur, of “gewoon” van zon, zee en strand, of wanneer u de voorkeur geeft aan een zelfstandige vakantie met een zekere mate van privacy, u zult uit ons programma zeker een keuze kunnen maken.
In alle gevallen bieden wij u de mogelijkheid om Griekenland eens “anders” te zien: weg van het massatoerisme!

INFO AUTOARRANGEMENT

Op onze jaarlijkse reizen door Griekenland neemt de Peloponnesos een vaste plaats in en we vinden telkens weer een excuus om er iets langer te blijven.
Zo weinig toeristen kruizen ons pad, dat ieder verlaten strand en elke opgraving ons steeds weer de illusie geven van een unieke ontdekking. De schoonheid van het centrale bergland is imposant. Bovendien is dit de bakermat van vele mythen en legenden.

Een bezoek aan Olympia, Korinthe en Epidavros of aan het door Homerus genoemde Mycene, Tiryns en Pylos zijn een “must”.
Volg het spoor van Heracles of de vluchtroute van Helen en Paris naar zee; eenzame bergpaden leiden u dan naar geruïneerde tempels en langs spectaculair gelegen kloosters.

In het noorden kozen wij accommodaties in de omgeving van Nafplion, gezien de gunstige ligging t.o.v. veel bezienswaardigheden.

Het stadje heeft stijl en karakter met z’n prachtige Venetiaanse fort, terracotta daken en met marmer geplaveide pleinen. De “fin-de-siècle” taverna’s, cafés, antiekwinkeltjes en elegante architectuur geven de stad een unieke charme.

Tien kilometer verder ligt het “sinaasappeldorp” Drepano. Het “bovendorp” biedt een prachtig uitzicht over de kustvlakte, tot aan de acropolis van het oude Assini. Beneden, rond het dorpsplein, vindt u winkels, terrasjes en taverna’s. Juli en augustus is de drukste tijd; dan ontvluchten de Atheners de hitte en zoeken verkoeling op de campings in de omgeving. De rest van het jaar trekt het dorp zich niet veel van de toeristen aan.

In het zuiden concentreren wij ons op het in Messinia gelegen plaatsje Methoni en op het schiereiland de Mani. De Mani is een fascinerende streek, waar een woest en ruig landschap wordt afgewisseld met het weelderig groen van het Taygetos gebergte. Dit is het gebied met de beroemde torenhuizen. Het is een uitstekende basis voor bezoeken aan het Taygetos gebergte, het Byzantijnse Mystras of de spectaculaire grotten van Dirou.

Door de accommodaties in het noorden en zuiden met elkaar te combineren, krijgt u een volledig beeld van dit aantrekkelijke schiereiland.