Cottage do Rio 2 pers. Vila Nova de Milfontes

Cottage do Rio 2 pers. Vila Nova de Milfontes

Cottage do Rio is een vrijstaand huisje dat deel uitmaakt van een kleinschalig appartementen complexje.  Deze Cottage ligt circa 100 meter ver van de rest van de appartementen.  Meer informatie..
Prijs op aanvraag
Toevoegen

Cottage do Rio 2 pers. Vila Nova de Milfontes

Cottage do Rio is een vrijstaand huisje dat deel uitmaakt van een kleinschalig appartementen complexje.  Deze Cottage ligt circa 100 meter ver van de rest van de appartementen. Men kan dus gebruik maken van de overige faciliteiten van het appartementencomplex zonder in te hoeven leveren aan de privacy. Deze accommodatie bevindt zich midden in de ongerepte natuur van zuidwest Alentejo met prachtige uitzichten over de rivier Rio Mira, maar tegelijkertijd ook dichtbij centraal gelegen plaatsen zoals: de bekende  badplaats Vila Nova Milfontes en andere mooie natuurgebieden in de buurt. Andere mogelijke activiteiten behalve uitrusten en van de natuur genieten zijn wandelen, surfen, vissen, kanoën, astronomie nachten e.t.c.

Cottage do Rio is geschikt voor 2 personen en bestaat uit:

 • Woonkamer (zitje, LCD/DVD, IPOD dock station)
 • Openkeuken goed geoutileerd,
 • Slaapkamer (met twee eenpersoonsbedden)
 • Badkamer (met jacuzzi douche, wastafel, toilet)
 • Terras met ligstoelen,
 • Barbecue
 • Zwembad (gedeeld)

Er zijn nog geen reiservaringen voor deze accommodatie.

 • DVD
 • IPOD dock station
 • Jacuzzi
 • Douche
 • Terras
 • Barbecue
 • Kinderbedje

Portugal, gelegen in het meest zuidwestelijke deel van Europa, biedt door z’n ligging aan de golfrijke Atlantische Oceaan, uitstekende (zand)stranden. Bovendien zijn er aan de kust onaangetaste, beschermde natuurgebieden en rivierdelta’s met een rijke verscheidenheid aan flora en fauna. Het schitterende binnenland is grotendeels nog niet ontdekt door enig georganiseerd toerisme.

Het glooiende landschap van met veldbloemen bezaaide akkers, wordt onderbroken door weelderig groene riviervalleien en romantische, wit gekalkte dorpjes met smalle geplaveide straatjes. Portugal is daarmee bij uitstek een Jacobos bestemming! Wij lieten de druk bezochte toeristenlocaties “links liggen” en selecteerde uitsluitend díe gebieden en accommodaties die overeenkomen met onze persoonlijke voorkeur.

INFO AUTOARRANGEMENT

De goudkleurige, golvende graanvelden, zo ver het oog reikt, de ruwe schoonheid van de ongerepte stranden en dat alles overgoten door de warmte van de zon, dit zijn de ingrediënten die voor het levensritme van de Alentejo zo kenmerkend zijn.

Het landschap wordt onderbroken door witgekalkte boerderijen in de heuvels en boomgaarden met kurkeiken en olijfbomen, die de tand des tijds hebben doorstaan.
Eeuwenoude, ommuurde stadjes zoals – Marvão en Monsaraz – en kastelen herinneren aan gevechten en veroveringen; in de tuinen en binnenplaatsen zijn Moorse invloeden nog duidelijk te bespeuren.
Het stadje Évora met z’n Romeinse Tempel, kathedraal, kerken en kloosters, staat op de lijst van Wereld Erfgoed.

Maar vergeet ook niet de kustlijn van Alentejo te bezoeken: de door rotsen en kliffen beschutte strandjes nodigen uit om te baden of gewoon te genieten van het uitzicht en de zon.
De velden grenzend aan de kust verspreiden de zoete aroma van de heerlijke kruiden waarmee de vis en ander zeefruit wordt bereid.
Het stroom gebied van de rivier Sado bestaat uit rijstvelden, zoutpannen, dennenbossen en stranden en is een interessant wandelgebied met een verscheidenheid aan bijzondere vogels. Door het estuarium kunt u tijdens een boottocht genieten van een uitbundige flora en fauna met o.a. flamingo’s en dolfijnen.

 

Waar u zich ook in Alentejo bevindt, als de warmte u doet verlangen naar water, dan is dat nooit ver weg: de verschillende stuwmeren, van essentieel belang voor het behoud van leven in deze landelijke gebieden, komt u overal tegen en nodigen uit tot zwemmen, picknicken en watersporten.

Gerelateerde accommodaties

- Zwembad
- Vrijstaand
- Kinderbedje
Vanaf€ 835,- per week
2incl.
ToevoegenMeer info
- Zwembad
- Vrijstaand
- KInderbedje
Vanaf€ 1.118,- per week
4incl.
ToevoegenMeer info
- Zwembad
- Vrijstaand
- Kinderbedje
Vanaf€ 964,- per week
2incl.
ToevoegenMeer info

Landhuis Retiro do Mocho 4 pers. Rogil

Alentejo, Portugal

In het hart van de Costa Vicentina, aan de kustweg van Rogil, dichtbij Aljezur ligt Retiro do Mocho. De eigenaren Marta en…

- Wifi
- Vrijstaand
- Verwarming
- Kinderbedje
Vanaf€ 745,- per week
2incl.
ToevoegenMeer info

Casa da Adega 5 pers. Troviscais

Alentejo, Portugal

Aan het eind van een ongeplaveide landweg ligt Casa da Adega, samen met casa do Tanque op één quinta. Het is slechts een…

- Wifi
- Vrijstaand
- Verwarming
- Kinderbedje
Vanaf€ 2.070,- per week
incl.
ToevoegenMeer info