Casa Carramolo 2 pers. El Gastor

Met een magnifiek uitzicht...

Casa Carramolo 2 pers. El Gastor

Drie, vrijwel identiek ingerichte huisjes vormen tezamen de Conjunto Carramolo van de sympathieke Andres Hidalgo. Ze zijn gelegen op een heuvel met een magnifiek uitzicht op de grillige rotsen en bergen en over het prachtige meer van Zahara naar het gelijknamige dorp, gelegen op de berg El Jarral. De huisjes zijn vrijwel identiek ingericht en delen een zwembad. Voor diegene die een absoluut rustige omgeving wensen, maar niet helemaal alleen ergens willen verblijven, is Carramolo een juiste keus. In deze omgeving zult u regelmatig verschillende roofvogels voorbij zien zweven of vliegen. Zahara de la Sierra, Montejaque en Ronda zijn enkele van de vele interessante doelen voor een uitstapje. En natuurlijk biedt het Natuurpark Grazalema voldoende mogelijkheden voor meer natuurlijke omzwervingen. Meer informatie..
Vanaf € 660,- per week
2incl.
Toevoegen

Casa Carramolo 2 pers. El Gastor

Drie, vrijwel identiek ingerichte huisjes vormen tezamen de Conjunto Carramolo van de sympathieke Andres Hidalgo. Ze zijn gelegen op een heuvel met een magnifiek uitzicht op de grillige rotsen en bergen en over het prachtige meer van Zahara naar het gelijknamige dorp, gelegen op de berg El Jarral. De huisjes zijn vrijwel identiek ingericht en delen een zwembad. Voor diegene die een absoluut rustige omgeving wensen, maar niet helemaal alleen ergens willen verblijven, is Carramolo een juiste keus. In deze omgeving zult u regelmatig verschillende roofvogels voorbij zien zweven of vliegen. Zahara de la Sierra, Montejaque en Ronda zijn enkele van de vele interessante doelen voor een uitstapje. En natuurlijk biedt het Natuurpark Grazalema voldoende mogelijkheden voor meer natuurlijke omzwervingen.

Carramolo ook ideaal voor een wat grotere groep. In totaal kunnen hier tot 10 personen verblijven wanneer ook de twee casita’s El Jarral, die zo’n 50 meter verderop liggen, erbij worden betrokken. Beschrijvingen van deze casita’s vindt u ook op onze website.

De drie huisjes Carramolo, zijn geschikt voor 2 personen en bestaan ieder uit:

 • Woonkamer met een zithoek, tv, open haard, eettafel.
 • Open keuken (koelkast, 2 pits kooktoestel, magnetron, espressokan).
 • Slaapkamer met aparte bedden.
 • Badkamer (douche, toilet, wastafel, wasmachine).
 • Centrale verwarming.
 • Grote gemeenscahppelijke tuin met een zwembad, terrassen met zitjes, ligbedden en een barbecue.
 • Een kinderbedje is beschikbaar.

Er zijn nog geen reiservaringen voor deze accommodatie.

 • Tv
 • Open haard
 • Koelkast
 • Magnetron
 • Espressokan
 • Douche
 • Wasmachine
 • Terras
 • Ligbedden
 • Barbecue
 • Centrale verwarming
 • Kinderbedje
Bereken prijs
  01 Jan tot 30 Jun01 Jul tot 31 Aug01 Sep tot 31 Dec
8 dagen€ 660,-€ 710,-€ 660,-
10 dagen€ 849,-€ 913,-€ 849,-
12 dagen€ 1.037,-€ 1.116,-€ 1.037,-
15 dagen€ 1.300,-€ 1.399,-€ 1.300,-
22 dagen€ 1.950,-€ 2.098,-€ 1.950,-


Extra kosten:

Borg € 90,- ter plekke te voldoen.Minimum van 8 dagen / 7 nachten

Andalusië vormt het zuidelijkste deel van Spanje, een gebied dat zich uitstrekt van de Costa del Sol tot aan de Portugese grens. De autonome regio Andalusië heeft een eigen volkslied en president. Andalusië is onderverdeeld in acht provincies (Sevilla, Granada, Cordoba, Cádiz, Malaga, Huelva, Jaen en Almeria). De belangrijkste steden zijn Sevilla, de hoofdstad van Andalusië, Granada, Cordoba, Cádiz en Malaga.    De rijke geschiedenis gaat terug tot circa 1100 voor Christus en wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan beschavingen en religies, waarvan de overblijfselen nog overal zichtbaar zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan de grootse Moorse paleizen, de muziek en dans van de flamenco, de kleine witte authentieke bergdorpjes met hun tapasbars en (sherry) bodega’s.

INFO AUTOARRANGEMENT

Cádiz, is misschien niet de meest bekende provincie van Andalusië, maar er zijn redenen genoeg om het te bezoeken. Wat te denken van de interessante gelijknamige hoofdstad, die wordt beschouwd als de oudste stad van West Europa. Cádiz is een land voor wijnliefhebbers. In de plaats Jerez de la Frontera vindt u veel bodega’s waar een groot assortiment streekwijnen geproefd en aangeschaft kan worden. Ook bevindt zich in deze plaats de koninklijke ruiterschool, waar éénmaal per week het schoonrijden van Kartuizer paarden kan worden bewonderd. Beroemd is ook de rots van Gibraltar, op het bijna zuidelijkste punt van Spanje. Het landschap van Cádiz wordt gekenmerkt door een aantal natuurparken. Één van de mooiste is het Parque Natural Sierra de Grazalema, met zijn prachtige natuurschoon, zijn vele witte dorpjes en in de nabijheid van de stad Ronda.

Hoog op de berg El Jaral gelegen, midden in het Parque Natural Sierra de Grazalema, ligt Zahara de la Sierra, één van de mooiste witte dorpen van Andalusië. Het kijkt in alle richtingen oneindig ver weg in het prachtige Andalusische landschap. Het dorp is, zoals vele in deze omgeving, van oorsprong Arabisch, maar naast de Moorse invloeden hebben ook de Romeinen uitingen van hun cultuur zichtbaar achtergelaten. De kerk van Santa Maria de la Mesa, de kapel van San Juan de Letrán en de klokkentoren Torre del Reloj zijn interessante overblijfselen van die geschiedenis. Het mooiste uitzicht biedt het oude Moorse kasteel op de top van de imposante rots, die boven de stad uitrijst.
Dat de plaats aantrekkingskracht heeft op toeristen is ook te merken aan de terrasjes in het centrum.
Het grote, gelijknamige meer ligt aan de voet van El Jaral en draagt mee aan de natuurlijke schoonheid van dit gebied. Het meer biedt tegenwoordig zwemfaciliteiten, mogelijkheden voor kanoën en vissen, bovendien is er een restaurant.
Jaarlijks wordt, meestal in juni, het grote feest Corpus Christi gehouden, waarbij de stad en de mensen gedurende 2 dagen een metamorfose ondergaan. De witte kleur veranderd in groen, door het aanbrengen van allerlei soorten takken, de straten liggen verscholen onder een bed van bladeren.

 

Gerelateerde accommodaties

Casa El Jaral 2 pers. El Gastor

Cádiz, Spanje

Twee vrijwel identiek ingerichte huisjes vormen tezamen de Conjunto El Jarral van de sympathieke eigenaar Andres Hidalgo. Ze zijn gelegen op een…

- Zwembad
- Vrijstaand
- Verwarming
- Kinderbedje
Vanaf€ 660,- per week
2incl.
ToevoegenMeer info

Casa Bocaleones 2- 4 pers. Zahara

Cádiz, Spanje

Casa Bocaleones is een deel van een meer dan 200 jaar oude boerderij, ruim 2 kilometer van Zahara de la Sierra gelegen…

- Zwembad
- Vrijstaand
- Kinderbedje
- Wifi
Vanaf€ 600,- per week
2incl.
ToevoegenMeer info

Casa Altillo 6-8 pers. Zahara de la Sierra

Cádiz, Spanje

Op één van de hogere punten in het dorp Zahara de la Sierra, richtten Alberto en Pepi Gonzales een prachtig dorpshuis op…

- Verwarming
- Kinderbedje
Vanaf€ 790,- per week
6incl.
ToevoegenMeer info

Casa Rancho Calvillo 4-6 pers. El Bosque

Cádiz, Spanje

In een rustige vallei bijna 10 kilometer van het dorpje El Bosque staat casa Ranco Calvillo. Rust en stilte is dan ook…

- Zwembad
- Vrijstaand
- Verwarming
- Kinderbedje
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Casa Municipal 4 pers. Villaluenga del Rosario

Cádiz, Spanje

In één van de hoger gelegen smalle straatjes van het fraaie dorp staat Casa Municipal, eigendom van Antonio en Catina Benitez. In…

- Verwarming
- Kinderbedje
Vanaf€ 740,- per week
4incl.
ToevoegenMeer info

Galindo Mediana 4-5 pers. Los Canos de Meca

Cádiz, Spanje

Strandliefhebbers die rust verkiezen boven de drukte van de toeristenstranden, zullen zich in Canos de Meca thuis voelen. De stranden zijn hier…

- Verwarming
- Kinderbedje
- Wi-Fi
Vanaf€ 580,- per week
4incl.
ToevoegenMeer info

Casa Galindo Grande 6-7 pers. Los Canos de Meca

Cádiz, Spanje

Strandliefhebbers die rust verkiezen boven de drukte van de toeristenstranden, zullen zich in Canos de Meca thuis voelen. De stranden zijn hier…

- Verwarming
- Kinderbedje
- Wi-Fi
Vanaf€ 830,- per week
6incl.
ToevoegenMeer info