Galindo Mediana 4-5 pers. Los Canos de Meca

Een paar honderd meter van het strand

Galindo Mediana 4-5 pers. Los Canos de Meca

Strandliefhebbers die rust verkiezen boven de drukte van de toeristenstranden, zullen zich in Canos de Meca thuis voelen. De stranden zijn hier nog rustig en worden voornamelijk door Spanjaarden bezocht. Een leuke bijkomstigheid is dat hierdoor de sfeer hier nog aardig Spaans is gebleven. De stranden bieden tal van mogelijkheden: surfen, duiken, kitesurfen, vissen en paardrijden. Of u zoekt één van de kleinere zeer rustige strandjes op. Meer informatie..
Prijs op aanvraag
Toevoegen

Galindo Mediana 4-5 pers. Los Canos de Meca

Strandliefhebbers die rust verkiezen boven de drukte van de toeristenstranden, zullen zich in Canos de Meca thuis voelen. De stranden zijn hier nog rustig en worden voornamelijk door Spanjaarden bezocht. Een leuke bijkomstigheid is dat hierdoor de sfeer hier nog aardig Spaans is gebleven. De stranden bieden tal van mogelijkheden: surfen, duiken, kitesurfen, vissen en paardrijden. Of u zoekt één van de kleinere zeer rustige strandjes op.
De prachtige steden Cádiz en Sevilla zijn van hieruit zeer goed bereikbaar, maar ook veel kleinere plaatsen als Arcos de la Frontera, één van de vele pittoreske Witte Dorpen, en niet te vergeten Jerez de la Frontera, het centrum van de sherry, zijn interessante en mooie stadjes. Verspreid over de provincie Cádiz liggen ook een aantal natuurparken.

Casa Mediana bevindt zich samen met Galindo Grande in een twee-onder-één-kap huis, dat op een paar honderd meter van het strand is gelegen. De beide casa’s hebben een eigen ingang, zijn goed ingericht met veel ruimte en privacy en bieden tevens een mogelijkhjeid voor een verblijf van een grotere groep tot 12 personen.

Galindo Mediana is geschikt voor 4-5 personen en bestaat uit:

 • Woonkamer met een zithoek, open haard, muziekinstallatie, tv.
 • Open keuken (koelkast, 4 pits kooktoestel, koffiezetapparaat, magnetron, wasmachine).
 • Twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee aparte bedden, waar een extra bed geplaatst kan worden.
 • Badkamer (bad, toilet, wastafel, bidet).
 • Tuin met tuinmeubilair en ligbedden, een barbecue is op aanvraag beschikbaar.
 • Een kinderbedje is op aanvraag.
 • Er is gratis Wi-Fi aanwezig.

Er zijn nog geen reiservaringen voor deze accommodatie.

 • Gratis Wi-Fi
 • Open haard
 • muziekinstallatie
 • Tv
 • Koelkast
 • Koffiezetapparaat
 • Magnetron
 • Wasmachine
 • Bad
 • Bidet
 • Barbecue
 • Centrale verwarming
 • Kinderbedje

Andalusië vormt het zuidelijkste deel van Spanje, een gebied dat zich uitstrekt van de Costa del Sol tot aan de Portugese grens. De autonome regio Andalusië heeft een eigen volkslied en president. Andalusië is onderverdeeld in acht provincies (Sevilla, Granada, Cordoba, Cádiz, Malaga, Huelva, Jaen en Almeria). De belangrijkste steden zijn Sevilla, de hoofdstad van Andalusië, Granada, Cordoba, Cádiz en Malaga.    De rijke geschiedenis gaat terug tot circa 1100 voor Christus en wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan beschavingen en religies, waarvan de overblijfselen nog overal zichtbaar zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan de grootse Moorse paleizen, de muziek en dans van de flamenco, de kleine witte authentieke bergdorpjes met hun tapasbars en (sherry) bodega’s.

INFO AUTOARRANGEMENT

Cádiz, is misschien niet de meest bekende provincie van Andalusië, maar er zijn redenen genoeg om het te bezoeken. Wat te denken van de interessante gelijknamige hoofdstad, die wordt beschouwd als de oudste stad van West Europa. Cádiz is een land voor wijnliefhebbers. In de plaats Jerez de la Frontera vindt u veel bodega’s waar een groot assortiment streekwijnen geproefd en aangeschaft kan worden. Ook bevindt zich in deze plaats de koninklijke ruiterschool, waar éénmaal per week het schoonrijden van Kartuizer paarden kan worden bewonderd. Beroemd is ook de rots van Gibraltar, op het bijna zuidelijkste punt van Spanje. Het landschap van Cádiz wordt gekenmerkt door een aantal natuurparken. Één van de mooiste is het Parque Natural Sierra de Grazalema, met zijn prachtige natuurschoon, zijn vele witte dorpjes en in de nabijheid van de stad Ronda.

Hoog op de berg El Jaral gelegen, midden in het Parque Natural Sierra de Grazalema, ligt Zahara de la Sierra, één van de mooiste witte dorpen van Andalusië. Het kijkt in alle richtingen oneindig ver weg in het prachtige Andalusische landschap. Het dorp is, zoals vele in deze omgeving, van oorsprong Arabisch, maar naast de Moorse invloeden hebben ook de Romeinen uitingen van hun cultuur zichtbaar achtergelaten. De kerk van Santa Maria de la Mesa, de kapel van San Juan de Letrán en de klokkentoren Torre del Reloj zijn interessante overblijfselen van die geschiedenis. Het mooiste uitzicht biedt het oude Moorse kasteel op de top van de imposante rots, die boven de stad uitrijst.
Dat de plaats aantrekkingskracht heeft op toeristen is ook te merken aan de terrasjes in het centrum.
Het grote, gelijknamige meer ligt aan de voet van El Jaral en draagt mee aan de natuurlijke schoonheid van dit gebied. Het meer biedt tegenwoordig zwemfaciliteiten, mogelijkheden voor kanoën en vissen, bovendien is er een restaurant.
Jaarlijks wordt, meestal in juni, het grote feest Corpus Christi gehouden, waarbij de stad en de mensen gedurende 2 dagen een metamorfose ondergaan. De witte kleur veranderd in groen, door het aanbrengen van allerlei soorten takken, de straten liggen verscholen onder een bed van bladeren.

 

Gerelateerde accommodaties

Casa El Jaral 2 pers. El Gastor

Cádiz, Spanje

Twee vrijwel identiek ingerichte huisjes vormen tezamen de Conjunto El Jarral van de sympathieke eigenaar Andres Hidalgo. Ze zijn gelegen op een…

- Zwembad
- Vrijstaand
- Verwarming
- Kinderbedje
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Casa Carramolo 2 pers. El Gastor

Cádiz, Spanje

Drie, vrijwel identiek ingerichte huisjes vormen tezamen de Conjunto Carramolo van de sympathieke Andres Hidalgo. Ze zijn gelegen op een heuvel met…

- Zwembad
- Vrijstaand
- Verwarming
- Kinderbedje
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Casa Bocaleones 2- 4 pers. Zahara

Cádiz, Spanje

Casa Bocaleones is een deel van een meer dan 200 jaar oude boerderij, ruim 2 kilometer van Zahara de la Sierra gelegen…

- Zwembad
- Vrijstaand
- Kinderbedje
- Wifi
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Casa Altillo 6-8 pers. Zahara de la Sierra

Cádiz, Spanje

Op één van de hogere punten in het dorp Zahara de la Sierra, richtten Alberto en Pepi Gonzales een prachtig dorpshuis op…

- Verwarming
- Kinderbedje
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Casa Rancho Calvillo 4-6 pers. El Bosque

Cádiz, Spanje

In een rustige vallei bijna 10 kilometer van het dorpje El Bosque staat casa Ranco Calvillo. Rust en stilte is dan ook…

- Zwembad
- Vrijstaand
- Verwarming
- Kinderbedje
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Casa Municipal 4 pers. Villaluenga del Rosario

Cádiz, Spanje

In één van de hoger gelegen smalle straatjes van het fraaie dorp staat Casa Municipal, eigendom van Antonio en Catina Benitez. In…

- Verwarming
- Kinderbedje
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info

Casa Galindo Grande 6-7 pers. Los Canos de Meca

Cádiz, Spanje

Strandliefhebbers die rust verkiezen boven de drukte van de toeristenstranden, zullen zich in Canos de Meca thuis voelen. De stranden zijn hier…

- Verwarming
- Kinderbedje
- Wi-Fi
Prijs op aanvraag
ToevoegenMeer info